Värd att älska. Och bli älskad.

Jag har varit pausad därifrån länge. Använt mej bara av den där appen. Som är av en annan variant. En kväll loggar jag in. Strökollar med ett halvöppet öga.

Genast rasslar mailen in. En ny kvinna online. Då blir det många mail på en gång. Läser. Klickar bort. Loggar ut för den kvällen. Han har heller inte varit inloggad på ett par månader ser jag. Men efter två tre kvällar loggar han in. Online. Igen.

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara om ni sågs igen? Frågar en vän mej en kväll efter ett glas vin för mycket. Jo, självklart. Men jag kan aldrig tvinga någon att höra av sig, svara. Och det kan ingen annan heller. Det måste ju komma av fri vilja.

En kväll tänker jag Varför är jag ens här inne? Det gör ju inte saken bättre ens. Jag pausar alltså igen från den sajten.

Jag tränar. Mjölksyran låter mej veta. Kroppen påminner mej om hur smärta känns. Och om hur kärlek känns. Mörk, förvirrande purpurröd. Svettig. Varm. Kokande. Tänd. Glöden i ögonen. Inser hur länge sen det var någon som berörde mej djupt. Och hur länge sen jag rörde vid någon. Leende smekandes, känslan av total eufori.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s