Onsdag.

Onsdag och uppstart i skolan, där jag är på onsdagar. Kollade schemat och vi skulle mötas åtta och femton. Det är så modernt nu för tiden. Vi har en app, där lärarna lägger in allt, man kan skriva meddelanden, privat eller till alla. Desutom ser jag allt på datorn. Prata om terminen, studiebesök, skolarbetet som ska vara inlämnat i slutet på januari. Därefter teori. Klara för dagen tidigt. Klockan tolv och fyrtiofem, denna första dag. Men. Ack vad jag tänkte fel. Det var ju bara de av oss som ska gå vissa kurser, som skulle ha teori. Vi andra behöver ju inte gå. Sagt och gjort.

Efter handlat på Ica var jag hemma kvart över tio. Först tänkte jag klart jag byter om till träningskläder. Men sen. Nej, ett utomordentligt bra tillfälle att sätta sig igen med skolarbetet. Ta vara på tiden liksom. Sist satt jag söndagen innan julafton ett par timmar. Så mellan klockan elva och fyra har jag suttit framför datorn, men även med penna och papper. Allt tar mycket längre tid än vad man tror. (Kanske för att jag vill tänka, kladda, skriva på papper först innan dator och vissa program, sen allt räknande, omvandlade, plus att allt ska vara inom en viss budget) Men jag är nästan klar, sen är det dags att analysera. Vad. Varför. Med mera. Häromdagen läste jag ut boken med nästan sexhundra sidor.

La fram denna bok, som är nästa. Men öppnade den visst inte. Ännu. Hade en liten skalk citron kvar, så rev ingefära och hade i lite honung i kastrull med vatten.

Starkt och gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s